shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

News

Wooteracademy Soccercamp 2017

Wooteracademy heeft de perfecte oplossing voor uw kind. Kinderen kunnen ieder jaar tijdens alle jaarlijkse schoolvakanties bij ons terecht voor een prof voetbaltraining. Heeft u een kind van 4 jaar of ouder, en wilt u hem of haar iets te doen geven in de schoolvakantie? Dan kunt u wellicht denken aan onze Toptraining door profs in AMSTELVEEN op het Sportcomplex van RKAVIK . Tijdens deze Toptraining  van Wooteracademy leren kinderen in een hoger tempo trainen. Zo hebben zij tijdens de vakantie iets sportiefs  te doen, en leren zij tegelijkertijd belangrijke vaardigheden.

Per dag trainen we in thema’s:

techniek, dribbel & drijven, pass & trap techniek, aannames, positie spel, opbouw training, aanvallen, verdedigen, loop & coördinatie, kracht training, Mentale training en streetfootball skills training!
We gebruiken verschillende ondergronden om vooral de techniek te beïnvloeden

In de pauzes zorgen we uiteraard voor de lunch.

Kampduur: 5 dagen
1e Training :10:00
lunch:11:30
2e Training :12:30
Einde Training 14:00 (ophalen kids)
Kosten € 200,- leden
Kosten € 250,- niet leden

Na afloop van de Soccercamp  is de kans groter voor uw kind om versneld door te stromen naar de voetbalopleiding van wooteracademy die het hele jaar door opleidt. Door het snelle traject is uw kind dus sneller compleet voetbalvaardig, en het meer intensieve karakter van de opleiding zorgt ervoor dat de lesstof goed blijft hangen en uiteraard worden de kinderen bij goed resultaat een WA Certificaat uitgereikt.